Domnul George Apostolopoulos, noul Director General Rivulis pentru Unitatea de Afaceri pentru Europa de Est și Orientul Mijlociu

17 Aprilie 2023

Tag:

Articole

Stimați parteneri,

Este o mare plăcere să vă scriu astăzi în calitate de CEO nou numit al acestei stimate organizații. Mă simt onorat că mi s-a oferit oportunitatea de a conduce această companie și aștept cu nerăbdare să lucrez cu fiecare dintre voi pentru a ne atinge scopurile și obiectivele colective.

Sunt foarte conștient de provocările și oportunitățile care ne așteaptă și mă angajez să ne valorificăm punctele forte pentru a depăși orice obstacole cu care ne putem confrunta.

Consider compania ca fiind bine poziționată pentru succes în mediul de afaceri de astăzi cu evoluție rapidă. Avem o echipă talentată și dedicată, o bază de clienți puternică și un angajament față de excelență care ne diferențiază de concurenții noștri. Sunt încântat să construiesc pe aceste puncte forte și să duc organizația noastră la noi culmi.

În posturile detinute anterior, am crezut întotdeauna că succesul oricărei organizații este construit pe o bază de încredere, respect și lucru în echipă. Mă angajez să promovez o cultură care apreciază aceste calități și încurajează colaborarea și inovația.

Pe măsură ce avansăm împreună, vă încurajez pe fiecare dintre voi să-mi împărtășească gândurile, ideile și feedback-ul. Apreciez comunicarea deschisă și sinceră și mă angajez să creez o cultură a transparenței și a colaborării. Eu cred că lucrând împreună, putem realiza lucruri grozave.

În ceea ce privește fuziunea, am plăcerea să vă anunț că a fost finalizată cu succes. Această dezvoltare interesantă reunește doi lideri ai industriei în domeniul agriculturii și irigațiilor și promite să creeze multe noi oportunități de creștere și succes.

După cum știți , Rivulis a fost un furnizor de top de soluții de micro-irigare, cu accent pe managementul durabil și eficient al apei. NaaDanJain, a fost un jucător cheie pe piața globală a agriculturii, cu o gamă largă de produse și servicii care răspund nevoilor fermierilor din întreaga lume.

Combinând punctele noastre forte și expertiza, suntem acum în măsură să oferim clienților noștri o gamă cu adevărat cuprinzătoare de produse și servicii. Aceasta include tehnologie de irigare de ultimă oră, servicii avansate de agronomie și o rețea vastă de canale de distribuție care se întinde pe tot globul.

Pe măsură ce avansăm, sunt încrezător că această fuziune ne va permite să obținem un succes și mai mare în anii următori. Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru sprijinul și angajamentul dumneavoastră continuu față de viziunea noastră comună. Împreună, vom continua să deschidem calea în conturarea viitorului agriculturii și irigațiilor.

Cu sinceritate,

George Apostolopoulos

Director General EEME 

Distribuie stirea: