Eveniment IRRIGREAT

23 Noiembrie 2023

Tag:

Articole

Suntem încântați să împărtășim experiența uimitoare a doamnei Ileana Stanciu, Director General al Rivulis Romania, la prestigiosul Eveniment IRRIGREAT, găzduit de Camera de Comerț și Industrie Româno-Israeliană din București!

Alături de personalități influente precum domnul Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România, și domnul Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, a fost o onoare să prezentăm soluțiile Rivulis de irigare de ultimă generatie și programul de impact al Rivulis de protejare a climei.

Evenimentul este o ocazie incredibilă pentru a discuta despre practicile agricole durabile, tehnologiile inovatoare de irigare și rolul crucial pe care acestea îl joacă în promovarea activitaților agricole. Participarea doamnei Stanciu a evidențiat angajamentul Rivulis de a revoluționa aplicațiile in agricultură și de a promova un viitor mai ecologic și mai eficient pentru agricultură.

Mulțumiri speciale Camerei de Comerț și Industrie Româno-Israeliene pentru această oportunitate și tuturor celor care ni s-au alăturat pentru a susține un viitor mai sustenabil! #IRRIGREAT #AgriculturăSustenabilă #RivulisInovație

Distribuie stirea: