Rivulis anunță finalizarea achiziției companiei Jain Irrigation International Irrigation Business

18 Aprilie 2023

Tag:

Articole

Stimate partener,

Suntem încântați să vă informăm că fuziunea dintre Rivulis și filialele Jain Irrigation la nivel international este acum complet finalizată. Acum, suntem oficial o companie susținută de doi acționari puternici, pe termen lung, Temasek și Jain Irrigation. Prin conducerea companiilor de micro-irigații adoptate la nivel international, ne angajăm să promovăm o sursa de aprovizionare agroalimentara durabila atât pentru a ne hrăni planeta, cât și pentru a o salva de pericolele schimbărilor climatice. Ne concentrăm pe creșterea accesibilității pentru cultivatorii de pretutindeni prin tehnologie simplă, accesibilă și inteligentă, acoperind întreg ciclul de la proiectare până la recoltare.

Rivulis reprezintă combinația a patru companii (Plastro, T-Systems, Roberts și Eurodrip) și prin această fuziune s-au adăugat mai multe companii din portofoliul Jain Irrigation, consolidandu-ne rolul de piață și de lider cu o bază financiară puternică. Intenționăm să construim o companie de lungă durată, orientată spre un scop care să conducă transformarea irigațiilor agricole la nivel global și ne vom concentra în continuare pe accesibilitate, inovație și durabilitate pe tot globul:

  • Determinati de clienți: puterea noastra operațională extinsă prin 24 de fabrici în 15 țări și cu 6.000 de angajați în 35 de țări ne va permite să fim mai aproape de piață și să servim mai bine cultivatorii și partenerii noștri de afaceri. Compania va continua să sprijine pe deplin mărcile pe care cultivatorii și partenerii de afaceri au ajuns să se bazeze sezon după sezon: Rivulis, Jain, NaanDanJain, Eurodrip și Briggs. De asemenea, prin Divizia noastră de Finanțare Clienți, vom dezvolta soluții de finanțare pentru a crește gradul de adoptare a microirigațiilor.
     
  • Determinati de inovație: Cultivatorii și partenerii de afaceri din întreaga lume vor beneficia de o ofertă extinsă de produse și soluții, constând din mărci de încredere din industrie, cum ar fi D5000 PC, Amnon, T-Tape, Chapin, Ro-Drip, TopDrip, Turbo Excel/Cascade, Compact, 5035 și AquaSmart/AquaMaster. Opt decenii de cercetare și dezvoltare și inginerie de produs vor fi combinate într-un motor de inovare perpetuă în cele 3 centre de cercetare și dezvoltare (Israel, California și Grecia). Ne angajăm să dezvoltăm inovații de încredere în domeniu pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare ale cultivatorilor din întreaga lume.
     
  • Determinati de Digital: Cu servicii de agricultură digitală, cum ar fi Jain Logic, Manna și ReelView, vom oferi soluții de management al irigațiilor pentru monitorizare, sprijin decizional și automatizare a irigațiilor bazate pe tehnologii locale și digitale, de la distanta. Cultivatorii vor putea selecta soluția potrivită pentru nevoile lor printr-o ofertă pe mai multe niveluri. Cultivatorii vor putea să-și ajusteze operațiunile de irigare în timp real, crescând în același timp randamentele și reducând inputurile agricole, ceea ce duce la îmbunătățirea mijloacelor de trai și la protejarea terenurilor cultivatorilor.
     
  • Determinati de sustenabilitate: Dincolo de beneficiile cunoscute ale microirigației, ale conservării apei și protecției solului, ne vom continua călătoria ESG (de mediu, socială și guvernanță) condusă de scopul nostru. Ne vom angaja să atingem obiective tangibile de emisii de carbon și să lansăm programul nostru Rivulis Climate pentru a ajuta cultivatorii și partenerii de afaceri să-și reducă emisiile de carbon și să-și mareasca capacitatea de retinere a carbonului. Compania își propune nu numai să facă microirigarea accesibilă cultivatorilor și să hrănească planeta, ci și să permită un viitor mai durabil și mai rezistent la climă pentru toți.

Privire inainte

În continuare, toate filialele companiei fuzionate vor funcționa sub Rivulis Pte. Ltd., cu sedii în Singapore și Israel. Richard Klapholz, actualul CEO, va conduce compania. Eran Ossmy va conduce Divizia Micro Irrigation, iar George Apostolopoulos va conduce filiala pentru Europa de Est și Orientul Mijlociu.

Permiteți-ne să vă asigurăm că suntem dedicați succeselor continue ale tuturor partilor  și așteptăm cu nerăbdare să ne continuam DEZVOLTAREA IMPREUNA, sezon după sezon. Ne vom menține angajamentele anterioare. Suntem încântați să lucrăm cu dumneavoastră pentru a oferi cultivatorilor mai multe opțiuni și servicii îmbunătățite.

În cele din urmă, am dori să vă mulțumim pentru angajamentul dumneavoastră față de Rivulis în ultimii ani și suntem încântați să ne continuăm munca împreună, pe măsură ce ne angajăm în următorul capitol al călătoriei noastre; pentru orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați persoana de contact Rivulis sau pe mine.

Salutări,

George Apostolopoulos

Director general EEME

Distribuie stirea: