Despre

 

KIBBUTZ NAANDANJAIN:

PREZENTAREA COMPANIEI:

NaanDanJain Irrigation este o companie Israeliana specializata in tehnologia de irigatii la nivel global, lider de piata in dezvoltarea, producerea si comercializarea unei game variate si complete de solutii pentru irigatii, concepute pentru managementul economic si eficient al apei.

Cu peste 70 de ani de experienta in peste 100 de tari, NaanDanJain ofera produse de calitate superioara cu productivitate maxima. Experienta noastra va ajuta in a obtine randamente mai mari, riscuri mai mici, precum si economii de resurse pretioase.

Cu noua filiale, cinci linii internationale de fabricatie si o retea larga de distribuitori, compania are o prezenta puternica pe toate continentele.

Tehnologia NaanDanJain este pusa in aplicare de catre personal calificat si respecta cu strictete sistemul de calitate ISO 9001:2000 si standarde de inginerie in domeniu. Compania NaanDanJain a fost prima companie de irigatii din lume care a primit certificare ISO (1993).

Cinci la suta din cifra de afaceri a companiei este investita in laboratoarele proprii de dezvoltare si testare a materialelor. In acest sens, NaanDanJain detine o fabrica de productie a liniilor de picurare ce se intinde pe o suprafata de 10.000 mp, cu o capacitate anuala de productie a 100 milioane metri, insemnand cu alte cuvinte o medie de 274 km / zi de linie.

Din anul 2010 NaanDanJain este prezenta si in Romania, asumandu-si pe deplin responsabilitatea de a oferi aceleasi solutii si produse de calitate si aici, intarindu-si astfel pozitia de lider in Europa.

NaanDanJain Romania deja a finalizat primul sau proiect de irigatii in judetul Covasna, ce consta intr-un sistem de irigatie prin aspersie proiectat special de catre specialistii NaanDanJain pentru productia de cartofi pe o suprafata de 60 ha.

Principalele produse si servicii extinse includ tehnologii de irigare prin picurare, aspersie si micraospersie pentru culturi in camp deschis, livezi si plantatii, tehnologii de control climatic in sere si solarii, solutii integrate pentru gradini, spatii rezidentiale si amenajari peisagistice.

NaanDanJain mai ofera si solutii complete de proiectare si constructie de sere si solarii potrivite oricarui tip de cultura si conditii climatice, serviciile incluzand evaluarea conditiilor climatice si de mediu, studii de fezabilitate, proiectare a structurilor si instalatiilor aferente, asistenta tehnica, servicii permanente de consultanta si management.