NaanDanJain Irigatii Romania: In 2011 ne axam pe cresterea cotei de piata

27 Ianuarie 2011

Tag:

Presa, comunicat presa, naandanjain, cota piata

NaanDanJain Irrigation Romania, subsidiara locala a unuia din principalii furnizori mondiali de solutii personalizate de irigare, gandite special pentru distribuirea economica si eficienta a apei in domeniul agricol, doreste sa isi creasca cota de piata in 2011 cu 30%-40% fata de anul trecut.

Compania a intrat pe piata din Romania in mai 2010 si a reusit deja sa-si impuna produsele pentru irigatii la peste 1000Ha de culturi diverse.

"In acest moment avem In curs de executie un numar de 5 proiecte de sisteme complete de irigatie si solarii Incalzite In zonele de sud si centru. Suprafata acestor proiecte este de peste 300 ha pentru culturi de legume si pomi fructiferi. In 2011 dorim sa ne extindem si In zona de nord vest si nord est a tarii, unde momentan suntem mai putin prezenti" a declarat Ileana Stanciu director general al NaanDanJain Romania.

Pentru atingerea obiectivelor pentru anul In curs, compania si-a propus dezvoltarea echipei de vanzari ce va beneficia de asemenea si de cursuri de specializare, extinderea retelei de distributie dar si diversificarea gamei de produse pentru Romania comparativ cu anul trecut.

"Avem planuri ambitioase pentru 2011, Insa experienta de 70 de ani a grupului pe care Il reprezentam ne face sa fim Increzatori ca vom obtine si pe piata din Romania o pozitie de top. In scurt timp ne vom reloca business-ul Intr-un spatiu de depozitare cu aproape 50% mai mare decat cel pe care Il avem In acest moment, fapt ce ne va permite si o diversificare a gamei de produse." completeaza Ileana Stanciu

NaanDanJain propune anul acesta, penrtu piata din Romania, toate tipurile de solutii pentru irigatii: linii de picurare, miscroaspersoare, aspersoare si sisteme de irigatii rezidentiale dar si servicii de proiectare complete pentru irigatii precum si sere si solarii "la cheie".

Produsele NDJ se regasesc In peste 100 de tari de pe toate continentele, compania detinand 9 filiale internationale, peste 50 de distribuitori unici In toate colturile lumii si 5 centre de productie. Unul din astfel de centre de productie se afla In Spania si se Intinde pe o suprafata de 10.000 mp, cu o capacitate anuala de productie a 100 milioane metri de linii de picurare, reprezentand o medie de 274 km de linie pe zi.

"Modalitatea de prezentare a echipamentelor noastre este unica: preferam ca toate echipamentele si produsele sa fie prezentate In timpul functionarii lor si nu Intr-un showroom. Pentru acest lucru avem deja un lot experimental de aproxmativ 2500 mp In zona Buzau, iar In 2011 ne-am propus sa ne extindem atat In ceea ce priveste loturile experimentale cat si pe partea de solarii si sere marca NDJ sau echipate complet cu produsele noastre. O parte dintre zonele vizate sunt judetele Giurgiu, Galati, Iasi, Dambovita, Olt si Prahova." a continuat Ileana Stanciu.

In ultima perioada In Romania numarul de proiecte de agricultura a crescut cu 20 %, fapt ce dovedeste o Imbunatatire constanta a metodelor de cultivare a diferitelor recolte cat si preocuparea pentru o crestere sanatoasa a acestora.

Grupul NaanDan a Inregistrat In 2010 o CA In crestere cu 20% fata de anul precedent, fiind considerata o companie In top 3 In domeniu. In 2011 grupul Isi propune ca Impreuna cu partenerul Jain Irrigation sa devina locul 1 mondial.

Preluat de:

Distribuie stirea: