NaanDanJain Irigatii Romania a vandut in trei luni sisteme de irigatii pentru 900 de kilometri

28 Martie 2011

Tag:

Presa, comunicat presa, naandanjain, 900 kilometrii

In primele trei luni din acest an, filiala din Romania a liderului mondial In sisteme de irigatii NaanDanJain a Inregistrat deja un volum vanzari de sisteme de irigatii de aproape 900.000 de metri linii de picurare, cel mai bine vandut produs al companiei. Produsul se foloseste atat pentru culturile de camp cat si pentru zonele rezidentiale si a acoperit anul trecut 60% din vanzarile totale din Romania.

"Recordurile noastre sunt inca mici fata de amploarea planurilor noastre. Suntem Inca la Inceputul unui drum pe care suntem Increzatori ca Il vom parcurge cu succes. Vom contribui astfel decisiv la acoperirea marilor deficiente de irigatii ale Romaniei, piata cu cel mai mare potential din Europa de Est", a declarat Ileana Stanciu, director general al NaanDanJain Romania.

NaanDanJain (NDJ) a intrat pe piata romaneasca In mai 2010 si Isi propune o crestere a cotei de piata pana la 30% In acest an, prin extinderea gamei de produse, investitia In echipa de vanzari si continuarea extinderii capacitatilor de depozitare si prezentare.

Strategia companiei vizeaza atat acoperirea uriasului deficit de sisteme de irigatii al Romaniei, dar si expansiunea In Intreaga Europa rasariteana, de la care se asteapta o contributie mai mare la cresterea cifrei de afaceri a Intregului grup.

"Extinderea NDJ Romania pe celelalte piete din regiune va veni ca o consecinta fireasca la cresterea pe piata romaneasca. Aici, deocamdata, dupa ce ne- am oferit produsele mai ales In partea de sud a tarii, vom Inainta spre Nord Est si Nord Vest. Ne bazam pe o filozofie de vInzari care mizeaza pe prezentarea In teren a echipamentelor In functiune si nu inerte, In show-room-uri. Pe parcursul prezentarilor de informare a fermierilor vom adapta metoda aplicata pe lotul experimental din apropierea Buzaului, chiar daca nu vom beneficia de suprafata de acolo", a continuat Ileana Stanciu.

Anul trecut NaanDanJain a asigurat capacitatea de irigatie pentru 1000 de hectare. Cel mai important proiect de anul trecut a fost In zona Covasna si a adus companiei Incasari de 150.000 euro. Alte cinci proiecte pentru 300 de hectare sunt acum In curs de finalizare. Estimarile preliminare privind vanzarile din acest an se apropie de echivalentul a doua milioane de euro, dar potentialul pietei ar fi mult mai mare, daca mai multe probleme nu i-ar Impiedica dezvoltarea.

"Sunem convinsi ca, pana la urma, Impreuna cu autoritatile vom gasi solutiile potrivite la probleme care fac dificila dezvoltarea sistemelor de irigare, una dintre acestea fiind fragmentarea proprietatilor agricole", a completat directorul general NDJ Romania. Circa 85% din suprafata agricola a Romaniei este formata din ferme mici si foarte mici.

Capacitatea NDJ Romania de rezolvare a dificultatilor pietei autohtone se bazeaza pe forta unui colos multinational, care are cinci centre de productie, al doilea cel mai mare aflandu-se In Spania, cu o capacitate de fabricatie anuala de 100 milioane metri de linii de picurare, reprezentand o medie de 274 km de linie pe zi.

Distribuie stirea: