NaanDanJain Irrigation a intrat anul acesta pe piata echipamentelor pentru irigatii din Romania

18 Decembrie 2010

Tag:

Presa, naandanjain, recolta.eu, intra pe piata

Grupul din domeniul irigatiilor NaanDanJain Irrigation, din Israel, a intrat in acest an in Romania, prin achizitia unor active si contracte de la un importator local si vrea sa atinga o cota de 30-40% anul viitor pe piata produselor
si echipamentelor de profil, estimata la peste zece milioane euro. 

Reprezentantii casei de avocatura Danila, Petre si Asociatii, care a consiliat grupul la intrarea pe piata romaneasca, au declarat ca NaanDanJain a cumparat o parte din fondul de comert al unei firme de profil, respectiv active si contracte, fara sa precizeze valoarea tranzactiei sau numele vinzatorului.

Contactati, reprezentantii NaanDanJain Irrigation Projects au precizat doar ca tranzactia a fost finalizata in luna mai, fara sa ofere alte informatii. NaanDanJain Irrigation Projects comercializeaza sisteme de irigatii si asigura servicii
integrate pentru proiecte de irigatii.

"Pentru anul urmator ne dorim sa atingem o cota de 30-40% pe piata de profil. Distinct de furnizarea de produse
si echipamente, pe piata de proiecte de irigatii la cheie, estimam o crestere majora a activitatii si ne propunem sa devenim lider de piata. Deocamdata, nu se pune problema unei investitii intr-o unitate de productie in Romania, este mult prea devreme“, a declarat Ileana Stanciu, directorul general al firmei.

Ea estimeaza ca vinzarile de produse si echipamente pentru irigatii vor depasi zece milioane de euro in acest an si vor consemna o crestere anul viitor.

Grupul, cu subsidiare si unitati de productie in mai multe state, la nivel global, este prezent in Europa in Spania, Italia, Franta si Romania. Afacerile NaanDanJain Irrigation s-au plasat la peste 100 milioane de euro anul trecut.

Articolul a fost publicat in data de 18 decembrie 2010 in recolta.eu

Distribuie stirea: