Termeni de utilizare

Accesul la pagina de internet www.naandanjain.ro (denumit in continuare Website, pagina SC NaanDanJain Irrigation Project SRL) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate de mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin societatii comerciale SC NaanDanJain Irrigation Projects SRL (denumita in continuare "NDJ") si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie.

"NDJ" si toate simbolurile sau sloganele aferente sunt marci ale NDJ. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu acordul scris al companiei NDJ.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea NDJ, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor, comunicatele de presa, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale NDJ. Orice folosire a Materialelor NDJ, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a NDJ.

Acest website poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea NDJ, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv Materiale Non-NDJ. Materialele Non-NDJ pot include din cand in cand articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, fisiere multimedia, sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non-NDJ este strict interzisa fara permisiunea scrisa in prealabil a respectivilor terti proprietari.

Acest Website nu poate fi reprodus in intreg sau in parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al NDJ.

Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala. NDJ nu garanteaza in nici un fel (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; sau (c) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile NDJ si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale ce apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de NDJ. NDJ nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.

De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre NDJ a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a NDJ din partea proprietarului acelui site.

Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie NDJ (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al NDJ. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate.

NDJ acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) sau o pagina interna a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre NDJ, afiliatii sau colaboratorii sai sau produsele si serviciile sale. in nici un caz nu se pot folosi logo-ul NDJ sau alte marci sau elemente grafice NDJ ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al NDJ.

Va rugam sa luati in considerare ca este o politica a NDJ sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. NDJ va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

NDJ isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la office@naandanjain.ro cu subiectul: "Termeni de Utilizare".

Locaţia

Timisoara , TM
România
45° 43' 52.8528" N, 21° 14' 11.6592" E
Timiș RO